Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kórházba került a Disney-hercegnő

2011.06.12

Sokan megmondták már, hogy Justin Bieber rosszat tesz Selena Gomeznek, de most be is bizonyosodott - mentőnek kellett elvinnie élő adásból az énekesnőt.

A pasik terén mutatott ízlésével komoly gondok vannak, de profinak profi Selena Gomez. A Tonight Show felvételét ugyanis úgy csinálta végig csütörtök este, hogy közben rettentő kínok gyötörték. A tizennyolc éves énekesnőnek olyan komoly fejfájása volt, hogy amint kijött a díszletből, szinte összeesett, hányingerre panaszkodott, és mentőt kellett hozzá hívni. Azonnal bevitték egy közeli kórházba, ahol jelenleg is ápolják. Az állapotáról pontos információkat nem adnak, de sajnos nem valami egyszerű dologról lehet szó. Selena ugyanis lemondta jó pár soron következő fellépését.
Azt azért reméljük, hogy csak a Bieber-láz okozza a problémáit, és ki is kezelik belőle. Amit egyedül akkor nem lesz könnyű megoldani, ha a pletykák beigazolódnak, és az utolsó botránymentes Disney-hercegnő terhes. Illetve mások arról suttognak, hogy a kissé beteges Justin Bieber-fanok megmérgezték Selenát féltékenységből. Hiszen már hónapok óta azzal fenyegetik, hogy megölik. De ez csak két elmélet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Szólíts csak Dinának :)

nemkapodmeg@gmail.comArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 56355
Hónap: 975
Nap: 41